Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 66 - 14. januar 2021 
Næste hjemmekamp: Lørdag 23. januar kl. 16 mod Elitesport Vendsyssel i Royal Stage. Se kampprogram hér
 
Kong Nord den Yngre i ensom majestæt ved seneste hjemmekamp i Royal Stage.
(Foto: Erling Madsen).
Ensom majestæt savner Fanzonen!
Kong Nord den Yngre er ubemandet ikke omfattet af coronareglerne, så han kan fortsat følge Nordsjælland Håndbolds hjemmekampe fra tilskuerpladserne. Men han savner Fanzonen!
 
Efter en julepausen er han atter klar i ensom majestæt lørdag 23. januar kl. 16 mod Elitesport Vendsyssel i Royal Stage. En kamp, som blev udsat fordi coronabegrænsinngerne på et tidspunkt lukkede Nordjylland ned, så holdet ikke kunne rejse ud. Og den er senest flyttet fra Helsinge til Hillerød.
 
- For os i Nordsjælland Håndbold er der ingen tvivl: Alle kæmpede hårdt i november for at vi i 1. division kunne blive anerkendt som en professionel idræt på linje med 1. og 2. division i fodbold. Denne anerkendelse må der ikke kunne stilles spørgsmålstegn ved - og derfor skal vi selvfølgelig fortsætte turneringen som planlagt. Vores spillere, partnere og fans ønsker det, siger NH's direktør Hans Peter Dueholm.
 
Også selv om både han og ikke mindst spillerne savner publikums opbakning. 
 
H.P. Dueholm understreger, at NH følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, og det betyder bl.a. ugentlig coronatest af spillere og hjælpere i truppen.
 
- Lad os sammen kæmpe for at håndbolden kommer ud på den anden side af coronaen, som en attraktiv sport for alle interessenter, opfordrer direktøren, som håber, det bliver tilladt at streame kampene.  
Der bliver skiftet ud på stregen
Der bliver skiftet ud på stregen i Nordsjælland Håndbold, som har tegnet kontrakt med Hakan Sahin, der kommer fra Ajax København.
 
Han afløser Andreas Nielsen, som i næste sæson spiller for Mors-Thy Håndbold, og cheftræner Simon Dahl begrunder valget således: 
 
- Hakan er en rigtig kriger, som såvel verbal som fysisk fylder meget og altid går forrest i bestræbelserne på at nå det bedst mulige resultat i holdets tjeneste.  
 
Simon Dahl tilføjer:
 
Hakan Sahin, tv., følger Jeppe Cieslak, da Ajax København tabte til NH 26. oktober i Royal Stage. (Foto: Jan F. Stephan).
- Han har udviklet sig flot de seneste sæsoner og har i min optik været 1. divisions bedste stregspiller i indeværende sæson.  
 
Derfor glæder cheftræneren sig til at hjælpe med at fortsætte udviklingen: - Og jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan løfte både Hakan og Nordsjælland til næste niveau. 
 
Glæder sig til Ligaen
26-årige Hakan Sahin - som har en bachelor i kommunikation fra RUC - har kurdiske rødder og er opvokset i Taastrup. Og han håber, at Nordsjælland Håndbold spiller sig tilbage i Ligaen: 
 
- Efter fire sæsoner i 1. divisionen føler jeg, at jeg har den erfaring og de kompetencer det kræver, at spille på landets højeste niveau, fortæller han. Hakan Sahin lægger også vægt på klubbens flotte historik, klubbens set-up og klubbens mange engagerede tilhængere.
 
 Matias Campbell i Royal Stage 16. december mod HØJ Elite. Matias Campbells 3-meter efter pausefløjt ramte stolpen! NH vandt 32-19. (Foto: Jan F. Stephan).
3 der ærgrer sig over aflysningen
Januar var stort set kampfri for Nordsjælland Håndbold - og det skyldes ungdomslandsholdet, som skulle have deltaget i en kvalifikationsturnering. 
 
Den blev aflyst - og det ærgrer 3 fra NH's trup: 19-årige Matias Campbell og 20-årige Jeppe Cieslak, som begge var udtaget til landsholdet, der har cheftræner Simon Dahl som assistenttræner.
 
I november var de også udtaget til en træningslejr med træningskampe - men den blev coronaaflyst. Og sommerens VM - hvor Danmark har kvalificeret sig - er endnu uvis.
 
Efterårets coronaaflysninger betyder, at der nu bliver 3 klampe for NH i januar: onsdag 20. januar kl. 19 mod HC Odense ude, lørdag 23. januar kl. 16 mod Elitesport Vendsyssel i Royal Stage, og lørdag 30. januar kl. 14 mod HC Midtjylland i Herning. Kampen mod HC Odense kan du følge på Mix FM, idet radiokanalen sender indslag mellem musikken.
Frameld dig dette nyhedsbrev