Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 64 - 16. december 2020 
Næste hjemmekamp: Onsdag 16. december kl. 19.30 mod HØJ Elite i Royal Stage. Uden tilskuere. Se kampprogram hér
 
Kasper Kisum scorer mod Grindsted GIF Håndbold. Det gjorde han også mod HEI Håndbold 7 gange, men kun de 6 mål tæller. (Foto: Jan F. Stephan).
NH-protest afvises: Et dommerskøn - selv om det var forkert
Alle involverede - inklusiv Disciplinærinstansen som afgør protesten - er enige om, at Kasper Kisum scorede til 18-17 i kampen mod HEI Håndbold 4. december - men alligevel afvises Nordsjælland Håndbolds protest over, at målet ikke blev anerkendt:
 
»Disciplinærinstansen lægger på baggrund af videoen og de afgivne høringssvar til grund, at der ikke fløjtes for mål. Målscoringen er således ikke bekræftet i henhold til spillereglerne 9:1 (to korte fløjt og dommertegn 12 med arm i vejret). Disciplinærinstansen lægger også til grund, at der ikke efterfølgende fløjtes for igangsættelse ved opgiverkast, jf. spillereglerne 9:2.«
 
Disciplinærinstansen kom med afgørelsen onsdag kl. 12 og tilføjer, at selv om videooptagelser efterfølgende kan bekræfte en scoring, så var annulleringen et dommerskøn, som der ikke kan klages over.
 
Du kan se scoringen på dette videoklip, hvor HEI-spillerne efterfølgende giver bolden op som efter en scoring - du kan også læse om eningheden om at der var mål i sidste nyhedsbrev. Kampen endte 26-26.
Speaker i pendulfart fra EM til Royal Stage
Nordsjælland Håndbolds speaker Morten Stig Bork Jørgensen er populær og travl:
 
Han arbejder i øjeblikket for Dansk Håndbold Forbund som speaker under kvinde-EM i Jylland - men bare rolig: han er på plads i aften i Royal Stage kl. 19.30 til kampen mod HØJ Elite.
 
Der er godt nok hverken tilskuere eller Fanzonen, som han i høj grad har et samspil med - men NH's spillere har bedt ham om at være tilstede sammen med speakerassistent Mia Lindberg, fordi det betyder noget for spillerne med speakerens opbakning.
 
Morten Stig Bork Jørgensen arbejder som én af de mange frivillige i NH, og han er blevet betegnet som Danmarks bedste speaker - og har eksempelvis også været brugt til VM tidligere.
 
Han forlod også kvinde-EM så han kunne speake til NH's forrige tilskuerløse hjemmekamp 8. december mod Grindsted GIF Håndbold i Royal Stage.
 
Danmarks bedste speaker: Morten Stig Bork Jørgensen. (Foto: Jan F. Stephan).
Frameld dig dette nyhedsbrev