Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 61 - 1. december 2020 
Næste hjemmekamp: Tirsdag 8. december kl. 20 mod Grindsted GIF Håndbold i Helsingørhallen. Se det nye kampprogram hér
 
Talentchef Laurids Søgaard, tv. - han roser U17-spillerne for indsatsen under træningen; en indsats som nu har bragt dem i U17-ligaen. (Foto: Erling Madsen).
NH-talent spiller sig ind i toppen
Da NH-talents U17-hold startede træningen i august var ambitionerne naturligvis tilstede. Men kunne de blive indfriet allerede i den første sæson? 
 
Svaret er ja. Og det kom med en sejr i fredags på 32-27 over Gunslevholm Idrætsefterskole. 
 
Den betød nemlig en plads i U17-ligaen som én af de 6 bedste hold fra Fyn-Sjælland. 
 
- Det er flot og det skyldes, at spillerne har været dygtige til træning og har udviklet sig – både individuelt og som hold, lyder det fra en tilfreds talentchef, Laurids Søgaard. 
 
Topkamp onsdag i Helsinge
I morgen onsdag 2. december kan du selv opleve talenterne, når de klokken 19 spiller topkamp i Helsinge Hallerne mod nummer 1 i puljen, GOG, som har 12 point for 6 kampe, mens NH har 10 point. Da de mødtes fro 14 dage siden på Fyn vandt GOG med 2 mål, så der et lagt op til en tæt kamp. 
 
Da holdet startede, var der ingen tvivl om, at denne talentoverbygning på de 3 moderklubber Helsingør Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Team Helsinge Håndbold tiltrak ambitiøse spillere.
 
Og det er lykkedes at samle et hold spillere med sans for at udvikle sig selv uden at det er på bekostning af holdet. Den målrettede træning fortsætter, og efter jul gælder det så de 10 kampe i U17-ligaen, og talentchefen glæder sig til, at spillerne hér virkelig bliver matchet mod nogle af de bedste hold. 
 
Der er også en U17-liga for Jylland med 6 hold. Og de 2 bedste fra hver af de 2 ligaer mødes i en Final 4.
 
Mathias Møller - nummer 2 på topscorerlisten i 1. division med 62 mål. Alle scoret i kamp! Her fra fredagens kamp mod Skive fH, hvor han med 10 af NH's 33 mål mål blev topscorer. (Foto: Jan F. Stephan).
Lagt op til masser af mål på fredag
Der er ingen tvivl om, at Nordsjælland Håndbold er et målsøgende hold: I stillingen i 1. division - hvor Skive fH med sejren over NH i fredags overtog 1. pladsen - er det de 2 eneste hold med flere end 300 mål i de første 10 kampe.
 
Skives status er 315-273 og NH's 314-267 - og begge har 18 point.
 
Kigger vi på toposcorerlisten, så har NH 4 spillere med blandt de første 24: Mathias Møller er nummer 2 med 62 mål - alle scoret i spil, mens listen føres af Bo Spellerberg, HØJ Elite, med 74 mål, hvor af 23 er på straffe.
 
Carl-Emil Haunstrup er nummer 10 med 45/12, Jeppe Cieslak nummer 17 med 41/8 og Matias Campbell nummer 24 med 39.
 
Følg kampen fra lænestolen
Når Nordsjælland Håndbold skal spille den næste kamp på fredag 4. december klokken 19.30 i Skærring ved Århus mod HEI Håndbold, så er det rækkens nummer 9 med statistikken 256-266; altså et hold, der scores på! De 10 første kampe har da også kun givet 9 point.
 
Du kan følge kampen 2 steder: Hændelserne får du løbende på Livescore på tophaandbold.dk, og i radioen Mix FM vil Frederik Steenfeldt under kampen uddybe, hvad der sker på banen; afbrudt af musik fra studiet, som bemandes af Nikolaj Bang.
 
Royal Stage lægger den tredje tirsdag i måneden lokaler til NH's Erhvervsnetværk - billedet er fra mødet i morges. (Foto: Erling Madsen).
NH's Erhvervsnetværk bobler
 
En stribe morgenfriske mødtes i Royal Stage i morges før klokken 7 - og da de gik hjem et par timer senere, havde de fået præsenteret sig selv og deres virksomhed, skabt nye kontakter og fået reflekteret over dét, at netværke.
 
NH's Erhvervsnetværk er ét af de stærkeste i Nordsjælland, og samler firmaer i alle størrelser og kommunerne Gribskov, Helsingør og Hillerød. De fleste gange indledes med et indlæg fra en ekstern og bagefter drøftes det i grupper. Og resultatet er, at alle går hjem med ny inspiration, de kan bruge i egen virksomhed.
 
Men et andet væsentligt element er, at virksomheder og kommuner finder muligheder for at samarbejde. Derfor var dagens samling helliget dét at netværke. 
 
Er det noget for dig, så tjek på NH's hjemmeside - og det er også muligt at komme med som gæst.
 
Find julegaverne og støt Nordsjælland Håndbold
Og apropos erhvervsnetværket, så er Kjeldsens ét af de flere end 100 firmaer, som indgår. Og ud over at levere spillertøjet fra Craft, så har firmaet masser af julegaveideer på repertoiret.
 
Du finder dem hér - og det gode er, at 10 % af dét, du handler for, går til Nordsjælland Håndbold.
Frameld dig dette nyhedsbrev