Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 60 - 17. november 2020 
Næste hjemmekamp: Fredag 27. november kl. 19.30 mod Skive fH i Royal Stage.
Se det nye kampprogram hér
 
Temperament og engagement: Ian Marko Fog og Simon Dahl på samme bænk for Nordsjælland Håndbold i februar 2019 - fredag aften er de på hver sin bænk i Maribo. (Foto: Jan F. Stephan).
Vi kan glæde os til 6 kampe på en måned
- Dén kamp glæder vi os til!
 
Ordene kommer med et smil fra cheftræner Simon Dahl og gælder udebanekampen på fredag kl. 20 mod Team Sydhavsøerne i Maribo - og det er en kamp, han særdeles gerne vil vinde, da Nordsjælland Håndbolds tidligere cheftræner Ian Markus Fog er træner for holdet og de 2 trænere udgjorde tidligere trænerteamet i NH.
 
Kigger vi på stillingen i 1. division, så topper NH med 16 point for 8 kampe og scoren 251-204 og Team Sydhavsøerne ligger som nummer 8 med 8 point for 7 kampe og 211-201. 
 
Simon Dahl har benyttet den ufrivillige coronapause i 1. division til at gøre spillerne endnu stærkere fysisk. Kamppausen betyder også, at der skulle findes plads i kalenderen til 2 aflyste kampe mod TM Tønder og Grindsted, så der skal spilles 6 kampe i perioden 20. november-22. december.  
 
Trænerteamet giver en optakt til fredagens kamp på NH's Facebookside i løbet af torsdagen, hvor de bl.a. venter en kamp for fuld fart i alle 60 minutter. 
 
God stemning i truppen
Cheftræneren fortæller, at stemningen i truppen er god og han føler at holdet er et godt sted:
 
- Vi glæder os til at få lov at spille mange kampe! erklærer han.
 
På spørgsmålet om ikke der er risiko for skader med så tæt et program på én måned, peger han på, at der dels er gjort meget ud af den fysiske træning, dels at erfaringerne fra de første 8 kampe viser, at det er en bred trup.
 
På NH's Instagram-profil kan du møde Mathias Møller, Frederik Andersson, Thomas Kjærgaard og Jeppe Cieslak fortælle om den ufrivillige pause og at de glæder sig til at spille igen.
 
 
 
Niels Ole Jensen til møde i NH's Erhvervsnetværk - nu har han været med til at støtte NH-talent med 100.000 kroner. (Foto: Erling Madsen).
NH-talent får 100.000 kroner fra ny erhvervsklub
NH-talent har netop fået 100.000 kroner fra den nystiftede »Team Red Performance, Hillerød til OL«.
 
Støtten gives til sportsfolk med OL-potentiale eller hold, der starter noget nyt på eliteniveau i Hillerød Kommune. Og det er sidste kategori, Nordsjælland Håndbolds nye talentsatsning falder ind under - ved samme lejlighed har bordtennisspilleren Mie Skov fra Hillerød GI Bordtennis fået støtte til at kvalificere sig til OL i 2021.
 
Glæden ved at støtte talenter
Initiativtager til foreningen - som blev stiftet i september og nu har 18 virksomheder, der hver betaler 20.000 kroner - er malermester Niels Ole Jensen, Malerfirmaet 10Kanten. Firmaet har tidligere hjulpet golfspilleren Nicole Broch Larsen til OL i 2016 og Rebekka Dahl, Hillerød Ju-Jutsu Klub, ind i verdenseliten. Han har også mangeårig erfaring som sponsor for Team Helsinge Håndbold og fulgte med over i Nordsjælland Håndbold.
 
Om ideen bag den nye forening siger han: - Det handler om glæden ved at være med til at støtte noget; de ekstraordinære talenter i 3400 Hillerød.
 
Niels Ole Jensen er formand og i bestyrelsen sidder Carsten Larsen, Royal Stage, og Jesper Fruergaard, Spar Nord. Og det er et supplement til Hillerød Elite Idræt.
 
Tommelfingerreglen er, at 15 medlemmer udløser støtte til tre-fire atleter/hold, og for hver 7. medlemmer derudover, udløser det tilskud til én atlet/et hold mere.
 
De 18 første
Disse lokale firmaer er foreløbig med i Team Red Performance:
 
Malerfirmaet 10kanten A/S, C4 Hillerød, CL Electric A/S, Dansk Varme Service, Due Andersen Biler A/S, Døssing & Partnere, FysioDanmark, Kjeldsen's Profil og Sports beklædning, LOU Advokater P/S, Maskinstation Dan Riise, PEA Denmark, RiskPoint A/S, Royal Stage, Spar Nord Hillerød, Stark, Støttekontaktgruppen ApS, Office Danmark ApS og V. Lindenberg's Eftf. ApS.
 
Sportschef Jørn Blom Hansen interviewes af TV Nordkysten tirsdag eftermiddag. (Foto: Erling Madsen).
TV Nordkysten kiggede forbi
- Målet er at rykke op i Ligaen igen - og vi skal ikke ligge på en nedrykningsplads: Vi skal være et bedre hold end da vi rykkede ned!
 
Sådan fortæller sportschef Jørn Blom Hansen i et interview med TV Nordkysten om ambitionerne. Interviewet blev lavet i eftermiddags, så vi ved ikke, hvad der kommer med i den endelige version.
 
Jørn Blom Hansen slog også på styrken ved at have de 3 moderklubber Team Helsinge Håndbold, Helsingør Håndbold og Hillerød Håndboldklub bag sig - og så fortalte han også om forventningerne til NH-talent, der har fået en meget flot start i sin første sæson med et U17-hold.
 
Indslaget bringes fredag 20. november på Kanal 96, Kanal Hovedstaden, i TV Nordkystens programflade klokken 21-23:
 
- Og indslaget vil også blive lagt på YouTube, fortæller redaktør David Abildgaard fra TV Nordkysten.
 
TV-stationen driver også Netavisen Gribskov, som bringer Kirsten Hebos kampreferater fra NH's kampe.
Frameld dig dette nyhedsbrev