Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 59 - 12. november 2020 
 
Nordsjælland Håndbolds nye bestyrelse: Forrest de nyvalgte Søren Petersen og Thomas Birk - og bag dem Jørgen Simonsen, Jørn Blom Hansen, H.P. Dueholm og Thomas Elong. (Foto: Erling Madsen).
2 nye ind i NH's bestyrelse
 
- Lige nu mangler vi kun at oprykningen sikres for at smilet når ørerne. 
 
Sagt med et optimistisk smil af Nordsjælland Håndbolds formand Jørgen Simonsen, da han i morges aflagde beretning på NH's generalforsamlingen i Royal Stage.
 
Og det er ingen tvivl om, at en oprykning til Ligaen er målet, selv om coronaskyen skygger for solen, som formanden udtrykte det.
 
Jørgen Simonsen takkede spillere, trænere og hjælpere i truppen for at bevare optimismen i en sæson 2019-20, hvor corona i den grad overskyggede og påvirkede og ikke mindst førte til tvangsnedrykningen til 1. division.
 
Formanden bemærkede også, at tilgangen af samarbejdspartnere er øget, samarbejdet med de 3 moderklubber intensiveret og NH-talent sat i søen - så i det hele taget er der så mange positive signaler at glæde sig over.
 
Og trods coronaaflysninger og kampen uden og med få tilskuere, så endte regnskabsåret - der sluttede 30. juni - med et overskud på 53.000 kroner.
 
Jørgen Simonsen og Thomas Elong blev genvalgt, Søren Petersen, SP Konsulenterne, og Thomas Birk, Velliv, blev nyvalgt, og Mikkel Schwartz, Schwartz Gulvservice, trådte ud.
 
Fredag 27. november kl. 19 er Royal Stage klar til at lægge gulv til kampen mod Skive - og Fanzonen klar til at bakke NH op. (Foto: Jan F. Stephan).
Travlhed med at få kampplanen til at gå op
Cheftræner Simon Dahl og Frederik Steenfeldt fra NH's sekretariat har travlt med puslespillet: Efter Kulturministeriet tidligere på ugen tillod 1. division at spille igen, skal 2 aflyste kampe placeres. Men der rykkes også på andre kampe.
 
Decemberprogrammet var hårdt presset i forvejen med 5 kampe fra 4.-19. december, fordi januar - på nær én kamp 30. januar - var holdt kampfri af hensyn til ungdomslandsholdenes planlagte kvalifikationskampe - som nu er reduceret til træningssamlinger.
 
Dét giver til gengæld mulighed for at spille flere kampe i januar. Eksempelvis flyttes udekampen mod HC Odense til januar. Samtidig har Divisionsforeningen set bort fra, at reglementet siger, at alle kampe i første halvdel af sæsonen skal spilles senest 19. december: Nu tages hele december i brug. 
 
Kampprogrammet p.t.
Det betyder, at NH's kampprogram p.t. ser således ud - med et par løse ender:
Fredag 20. november kl. 20: Team Sydhavsøerne, Maribo.
Fredag 27. november kl. 19.30: Skive i Royal Stage, Hillerød.
Fredag 4. december kl. 19.30: HEI Håndbold, Skærring-Hallen.
Søndag 13. december Kl. 16: Elitesport Vendsyssel i Royal Stage - NB: spilles kun hvis nordjyderne må rejse ud af området.
Onsdag 16. december kl. 19.30: HØJ Elite i Royal Stage.
Lørdag 19. december kl. 15: Skovbakken i Vejlby-Risskov Hallerne.
Tirsdag 22. december kl. 19: TM Tønder i Tønder Sports- & Fritidscenter.
Onsdag 20. januar kl. 19: HC Odense i Odense Idrætshal.
Lørdag 30. januar kl. 14: HC Midtjylland i Sportscenter Herning.
 
- Vi mangler endnu at få placeret hjemmekampen mod Grindsted GIF Håndbold, men vi regner med, at den spilles i år, oplyser Frederik Steenfeldt.
Andreas Nielsen til Mors-Thy Håndbold
 
I aftes offentliggjorde Mors-Thy Håndbold, at holdets nye stregspiller bliver Andreas Nielsen, som i 5 sæsoner har spillet for Nordsjælland Håndbold; de sidste 2 som anfører.
 
Han afløser Emil Bergholt på en 2-årig kontrakt - og i en pressemeddelse kommer Mors-Thy Håndbold med denne ros:
 
- I Andreas får vi alsidig stregspiller, som fylder godt på banen, og som er god til at skabe plads. Andreas kan dække fire positioner i forsvaret, og angrebsmæssigt er han bevægelig, gribestærk og afslutningssikker. Trods hans unge alder er han anfører i Nordsjælland Håndbold, så udover en dygtig håndboldspiller får vi også en ledertype i den kommende trup, siger sportsdirektør Henrik Hedegaard.
 
Andreas Nielsen håber med skiftet næste sæson på at komme med i Top 8 - og i TV 2 Sport i aftes sagde han, at han regner med at blive udviklet endnu mere som håndboldspiller.
Frameld dig dette nyhedsbrev