Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 56 - 29. oktober 2020 
 
Andreas Nielsen - efter 5 sæsoner skifter han. Han er et godt eksempel på endnu en spiller, der er blevet udviklet i Nordsjælland Håndbold. (Foto: Jan F. Stephan).
Anfører takker af: - Tid at komme videre
Efter fem år i Nordsjælland Håndbold takker anfører Andreas Nielsen af med udgangen af denne sæson:
 
- Jeg fik en super god mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. Og jeg føler det er tid til at komme videre, siger Andreas Nielsen, der endnu ikke vil løfte sløret for, hvilken ligaklub, han skal spille for næste sæson.
 
Stregspilleren, som 4. november bliver 23, rundede ligakamp nummer 100 for Nordsjælland Håndbold i januar, og det er hans anden sæson som anfører. Og dét var et tilbud, han lige skulle tænke over:
 
- Det betyder opgaver – jeg kan godt li’ at have opgaver, men hidtil har de ikke hvilet tungt på mig. Jeg er nu med til at skabe sammenhold og gejst. Og når jeg sagde ja, er det også fordi jeg tror, at det kan være med til at udvikle mig og ikke »bare« til at blive en god håndboldspiller, har han tidligere fortalt.
 
Andreas Nielsen opfatter sig som spillernes mand og et bindeled mellem spillere og trænere: han skal typisk formidle ønsker fra spillerne videre.
 
Og ifølge sportschef Jørn Blom Hansen var anførerrollen ikke tilfældig:
 
- Andreas blev valgt på grund af hans menneskelige kvaliteter og dét, at han vil gå forrest. Vi har været rigtig glade for at have ham hos os og ønsker ham held og lykke fremover.
 
Når Andreas Nielsen selv skal sætte ord på sine styrker på banen, er det gribeevne, bevægelighed i forsvaret og aggressivitet.
 
Historien om Andreas Nielsen og Nordsjælland Håndbold er også historien om en ung knægt, som startede med ind i mellem at træne med ligaholdet. Det førte til en kontrakt og så senere udnævnelsen til anfører. Og nu er han så klar til det næste skridt i håndboldkarrieren. 
 
17-årige Rasmus Madsbøl fra NH-talents U17-hold varmer op i mandags - hør ham fortælle om, at komme med i truppen i 1. division på NH's Facebookside. (Foto: Jan F. Stephan).
Lad være med at klikke på livestreaming
Senest da Nordsjælland Håndbold i mandags 26. oktober mødte Ajax København dukkede der 2 opslag op på NH's Facebookside med tilbud om livestreaming.
 
- Vi blokerede de 2 personer bag opslagene og har meldt dem til politiet, oplyser NH's direktør H.P. Dueholm. 
 
Divisionsforeningen for Håndbold har oplevet flere lignende tilfælde med andre klubber, og kan slå fast, at det kun er TV 2, som må sende TV fra håndboldkampene. Tilbuddet om livestreaming kan også være et forsøg på med skumle hensigter at lokke dig ind på en side. Så lad være med at klike på linkene!
 
Divisionsforeningen for Håndbold har solgt rettighederne til TV til TV 2, og herfra kommer denne kommentar fra håndboldredaktør John Jäger:
 
- Det er hverken i TV 2 eller dansk håndbolds interesse, at der er nogen, der ulovligt streamer noget, som TV 2 og dansk håndbold har rettighederne til. Man skal betale for mælk hos købmanden, hvis der skal være nogen til at producere mælk i morgen. Og sådan er det også med håndbold og tv.
 
Sådan kan du følge med
I morgen fredag 30. oktober spiller Nordsjælland Håndbold ude mod TM Tønder Håndbold klokken 19.
 
Denne kamp kan du følge hændelse for hændelse på livescore. Mellem musikindslagene på Mix FM fra klokken 19 vil Frederik Steenfeldt uddybde, hvad der sker på banen.
 
Masser af videointerview fra i mandags
Og hvis du vil have nogle spillerkommentarer fra den ret livlige og spændende kamp mod Ajax København, så gå på Facebook:
 
På NH's side ligger videointerview med Man of the Match Matias Campbell, som fortæller om betydningen af hæderen og glæden ved at slå sin storebror i deres første møde på håndboldbanen.
 
Og så er der et interview med mandagens overraskelse: NH-talents Rasmus Madsbøl, som blev udtaget til truppen og han troede det var sjov, da han dagen før blev indkaldt. Men det har givet ham et boost og en oplevelse.
 
Radiokanalen MixFM har på sin Facebook-side lagt interview med Mathias Møller ud, og hbold.dk har interviewet Kasper Kisum, som ikke var tilfreds med forsvarsspillet og Tobias Jørgensen, som mente, der var lidt for mange udvisninger.
 
Simon Dahl og Torben Nielsen om fredagens kamp: »De spiller noget hurtigt seværdigt håndbold, og vi skal have vores forsvar i gang, og holde os til vores eget koncept i alle 60 minutter, samtidig med at vi skal være kyniske, når chancerne byder sig.« (Foto: Jan F. Stephan).
Spændende udekamp venter i Tønder
Nordsjælland Håndbolds trænerteam med cheftræner Simon Dahl og assistenttræner Torben Nielsen giver os denne optakt til kampen i morgen:

Efter en spændende og til tider lidt for hektisk kamp i mandags mod Ajax København, går turen fredag til Tønder, hvor hjemmeholdet fra TM Tønder er værter fredag aften.
 
Det blev en tæt og lidt underlig kamp mandag hjemme mod Ajax København, hvor vi trods alt aldrig var bagud i kampen, men samtidig fik vi på ingen måde rystet Ajax helt af, og det var tæt hele vejen, hvor vi først fik afgjort kampen med omkring halvandet minut igen, da vi igen kom foran med 3 scoringer.
 
Vi var og er meget glade for sejren, men vi ved også at der er plads til forbedring specielt i forsvaret, hvor Ajax fik scoret lidt for mange mål (30), og det kan vi ikke tillade os at lukke ind fredag aften, hvis vi skal have begge point med hjem fra Tønder.
 
Vi skal have forsvaret igang
Tønder har skiftet meget ud i truppen op til denne sæson, og de har haft en lidt svær start på turneringen, hvor de samtidig har været lidt uheldige med et par smalle nederlag, men der er ingen tvivl om at der er stort potentiale i Tønder mandskabet, hvilket de også viste i deres seneste hjemmekamp mod Sydhavsøerne, hvor de efter en vanvittig afslutning endte med nederlag på et enkelt mål.
 
De spiller noget hurtigt seværdigt håndbold, og vi skal have vores forsvar i gang, og holde os til vores eget koncept i alle 60 minutter, samtidig med at vi skal være kyniske, når chancerne byder sig, og hvis de ting lykkes, har vi en stor tro på, at vi kan tage sejren med hjem til det nordsjællandske.

Det er også sidste kamp inden en lille kamp pause på omkring 2 uger, som helt sikkert vil gøre os godt, og forhåbentlig kan vi få de spillere, som skranter en smule, helt på toppen igen.
 
Men først skal vi give alt for at fortsætte den gode stime, vi lige nu er inde i - men det kræver at alle mand leverer alt, og er klar på at møde et helt sikkert top tændt Tønder-mandskab.
 
Thomas Birk indstilles til NH's bestyrelse. På fotoet fra august bydes Velliv velkommen som samarbejdspartner: Malene Frydkjær, Thomas Birk og salgschef Tomas Havris Lundgaard, Nordsjælland Håndbold. (Foto: Erling Madsen).
2 nye på vej ind i NH's bestyrelse
Nordsjælland Håndbold A/S har generalforsamling torsdag 12. november klokken 8.15:
 
- På grund af begrænsninger i forsamlinger kan vi ikke have alle deltagere med i Royal Stage. Derfor bliver generalforsamlingen holdt over Zoom, oplyser direktør H.P. Dueholm.
 
Bestyrelsen indstiller 2 nye medlemmer til bestyrelsen: Thomas Birk, Velliv, og Søren Petersen, SP-Konsulenterne, som begge repræsenterer samarbejdspartnerne.
 
Der kommer information ud om, hvordan der kan deltages i generalforsamlingen.
Frameld dig dette nyhedsbrev