Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 48 - 19. august 2020
 
Lørdagens pokalkamp mod Roskilde: Anfører Andreas Nielsen peger på straffepletten, mens debutanten Jeppe Cieslak er slået i gulvet. Han scorede på alle 5 straffekast. (Foto: Jan F. Stephan).
Så gælder det Mors-Thy i pokalturneringen
 
Dramatikken var i højsædet, da Matias Campbell på kampens sidste bold i lørdags scorede sejrsmålet i pokalkampen mod Roskilde Håndbold. Og i dag er der så trukket lod til næste rude; 1/8-finalen:
 
Nordsjælland Håndbold får hjemmebane i Royal Stage lørdag 29. august kl. 15 mod ligaholdet Mors-Thy Håndbold, som vi jo kender godt fra sidste sæson i Primo Tours Ligaen.
 
Skal have mere fart i spillerne
Pokalkampen mod Roskilde var ved at blive lige lovlig live, og på mødet i tirsdags i NH's Erhvervsnetværk var det da også en ærlig cheftræner Simon Dahl, som kunne konstatere:
 
- Vi vandt og gik videre. Men vores præstation var ikke så opløftende ...
 
Spillerne mangler fart, men det er ikke så underligt på nuværende tidspunkt, hvor målet er sæsonstarten lørdag 5. september kl. 15 mod HØJ Elite i Jyllingehallen. Ja faktisk var pokalkampens placering i kalenderen lidt irriterende for truppens forberedelse.
 
Men noget af dét, der arbejdes med nu, er at få mere fart i spillerne. Og så har træningen haft en joker i år: Efter 4 måneders coronapause gælder det om at passe rigtig godt på spillerne, så de ikke får skader ved at gå for hårdt til træningen.
 
Sådan kommer du med i Helsinge på lørdag
Kampen mod Roskilde benyttede trænerduoen Simon Dahl-Torben Nielsen til at have 14 af de 15 på bænken i  aktion på banen. I aften er truppen i Helsingborg for at møde OV Helsingborg og på lørdag 22. august gælder det den sidste træningskamp mod oprykkeren til ligaen, TMS Ringsted, i Helsingehallerne kl. 14.
 
Coronareglerne om maksimalt 500 tilstede gør, at alle tilskuere skal registeres. Der er i alt 200 pladser til rådighed, så er du interesseret i at komme med, så send en mail med dit navn. Og er I flere, som vil sidde sammen, skal alle navne stå i samme mail.
 
Første hjemmekamp er lørdag 12. september mod IK Skovbaken i Royal Stage kl. 15.
 
Fra lørdagens kamp har vi videointerview med Matias Campbell og Jeppe Cieslak på vej. De dukker op på NH's Facebookside. Du kan også læse Kirsten Hebos kampreferat fra pokalkampen mod Roskilde.
 
Brødrene Søren og Niels Kristiansen fra firmaet Allan Kristiansen & Sønner skriver under sammen med salgschef Tomas Havris Lundgaard fra Nordsjælland Håndbold. (Foto: Erling Madsen).
Springer ind som Sølvpartner
Coronakrisen og Nordsjælland Håndbolds tvangsnedrykning er faktisk årsag til, at VVS-firmaet Allan Kristiansen & Sønner springer ind som Sølvpartner.
 
- Vi kan godt li' at støtte sporten - og vi vil godt give støtte i de her tider, hvor mange har det lidt svært, sagde Søren Kristiansen, da han sammen med sin bror Niels i dag skrev under på kontrakten i Royal Stage.
 
Stemningen var helt utrolig!
Niels Kristiansen fortæller, at han selv har et par drenge, som spiller håndbold i Hillerød Håndboldklub, som firmaet er sponsor for. Det er derfor naturligt for ham også at være sponsor for overbygningen Nordsjælland Håndbold.
 
Men for Søren Kristiansen er det en ny verden - og han var i Royal Stage for første gang til en håndboldkamp sidste år:
 
- Jeg må indrømme, at stemningen var helt utrolig. Dét havde jeg ikke regnet med - så det er ikke sidste gang, jeg kommer til håndboldkamp!
 
VVS-firmaet fra Hillerød er fra 1963 og arbejder i én af de brancher, hvor der er masser at lave; ja, faktisk kunne de godt bruge et par medarbejdere mere. 
 
Selv om der er travlt, håber brødrene også, at synligheden i forbindelse med håndboldkampene vil give flere opgaver: - Det har stor betydning at det er lokalt i Nordsjælland og at folk lægger mærke til os, siger Niels Kristiansen.
 
Han føjer til, at de også glæder sig til at træde ind i NH's partnernetværk, som nok er det stærkeste i Nordsjælland.
Frameld dig dette nyhedsbrev