Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 46 - 14. august 2020
 
Tobias Jørgensen foran masser af tilskuere i Helsingør Hallen i februar mod Fredericia - nu arbejder NH på at fordoble til 1.000 i Helsingør og Hillerød. (Foto: Jan F. Stephan).
Surt med det begrænsede tilskuertal
Suk!

Nordsjælland Håndbold sluttede sidste sæson med at fordoble tilskuertallet til ca. 1.700 over de sidste 5 kampe – men coronareglerne gør, at vi nu er slået tilbage til start.

Myndighederne tillader frem til 31. august kun 500 tilstede til en håndboldkamp og det giver en del hovedbrud, men også konstruktive overvejelser:

- Vi er nødt til at lave en hård prioritering – men arbejder også på om vi kan få lov at fordoble tallet, oplyser kassemester H.P. Dueholm, som har fået opgaven med at lægge puslespillet.
 
Sæsonkort sat til salg
Udgangspunktet i planlægningen er de maksimale 500, som omfatter alle tilstedeværende: spillere, stab, dommere, officials, presse, hjælpere og tilskuere:

- Hér prioriterer vi vores partnere og de, der har købt sæsonkort, højest, siger H.P. Dueholm. Du kan læse om sæsonkort, som netop er sat til salg, hér.

Det betyder, at der formentlig ikke vil blive billetter til moderklubberne og til salg. Indløb spares også væk, da børnene og deres forældre ellers også ville tælle med.

Prøver at få godkendt 1.000
Første hjemmekamp er lørdag 12. september klokken 15 mod IK Skovbakken i Royal Stage. I september-oktober er der 3 hjemmekampe i Royal Stage og én i Helsingør Hallen:

- Både i Hillerød og Helsingør prøver vi at få godkendt 1.000 tilskuere, da vi kan dele op i 2 grupper på hver 500, som ikke har kontakt med hinanden, siger kassemesteren.

Via Divisionsforeningen for Håndbold prøver NH at få myndighedernes godkendelse til denne opdeling, som har været testet til fodboldkampe i Superligaen.
 
Cheftræner Simon Dahl og assistenttræner Torben Jørgensen i træningskampen 4. august mod FIF Håndbold. De har forberedt sig godt til lørdagens pokalkamp mod Roskilde Håndbold. (Foto: Jan F. Stephan).
Cheftræneren: - Vi glæder os til at spille om noget igen
- Vi glæder os til at skulle spille om noget igen; nu er der noget på spil!
 
Ordene kommer fra cheftræner Simon Dahl og gælder pokalkampen i morgen klokken 15 mod Roskilde Håndbold i Roskilde. Efter en træningskamp mod FIF København fulgt af flere kampe under træninglejr i Sverige, er han godt tilfreds med truppens status.
 
- Vi er på rette vej og dét, vi træner, begynder at sætte sig. Og vi arbejder dagligt på at forbedre os, og er, hvor vi skal være på nuværnde tidspunkt, siger cheftræneren.
 
Der er ingen nemme kampe
Roskilde Håndbold blev tvangsnedrykket fra 1. division og selv om Nordsjælland Håndbold på papiret er stærkest, advarer Simon Dahl mod at tro, der er nemme kampe:
 
- Vi har stor respekt for Roskilde, som leverede mange gode kampe sidste sæson og stort set har et identisk hold. 
 
Derfor har trænerne Simon Dahl og Torben Nielsen stor fokus på grundig forberedelse og de glæder sig til pokalkampes charme, hvor én kamp afgør om man går videre.
 
Du kan efterfølgende læse om kampen på Nordsjælland Håndbolds hjemmeside og Facebook-side.
Frameld dig dette nyhedsbrev