Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 44 - 30. juli 2020
 
Torsdag eftermiddag 30. juli i Royal Stage: Fra højre Mikkel Palmer, Nicolas Lundbye Kristiansen og Thomas Løssl Kjærgaard. (Foto: Erling Madsen).
Truppen godt i gang med forberedelserne
Coronapausen har helt tydeligt skærpet interessen for at spille bold, og da truppen efter ferien genoptog træningen 20. juli boltrede spillerne sig begejstrede på banen.
 
Og i dag og i morgen trænes i henholdvis Royal Stage og Helsinge Hallerne:
 
- Det er første gang vi træner 2 dage i streg, siger cheftræner Simon Dahl, som har set hen til denne mulighed, hvor han kan prøve flere ting af.
 
Det nye styrketræningsrum i Royal Stage har spillerne også haft adgang til i et stykke tid, og tidligere på ugen startede spillerne med mentaltræning:
 
- Det er nyt og noget der har stort fokus. Jeg tror, det er muligt at hente noget dér - vi leder hele tiden efter de små procenter, der kan forbedre os, siger Simon Dahl.
 
Stemningen er god i truppen, fysikken god og cheftræneren og assistenttræner Torben Nielsen er sammen med den øvrige stab godt i gang med at bygge holdet op til sæsonen, der starter med pokalkampen mod Roskilde på udebane lørdag 15. august klokken 15.
 
Da Royal Stage åbnede med håndboldkampen NH-KIF Kolding 23. november: Det gav publikumsrekord med 2.917 tilskuere. Royal Stage kan godt dele i sketioner, hvis myndighederne tilladerne det. (Foto: Jan F. Stephan).
Det foreløbige kampprogram med masser af weekendkampe
Så er det foreløbige kampprogram for sæsonen 2020-21 klar; foreløbigt, fordi der kan ske ændringer.
 
Og der bliver nogle ændringer i forhold til sidste sæson:
 
- Da de fleste hold er amatørhold, kan vi stort set ikke lokke hold fra den vestlige del af Danmark til aftenkampe i Nordsjælland - og da cheftræner Simon Dahl og forhåbentlig også et par af spillerne skal med U-landsholdene til EM, kan vi ikke spille i januar. Det giver så et presset program i december, fortæller Knud Sørensen, der har styret lægningen af puslespillet.
  
Første hjemmekamp lørdag 12. september i Royal Stage
Første kamp i 1. division bliver et lokalopgør mod HØJ Elite lørdag 5. september kl. 15 i Jyllinge Hallen. Og første hjemmebanekamp bliver lørdag 12. september kl. 15 mod IK Skovbakken i Royal Stage, Hillerød.
 
Håbet er stadig, at myndighederne vil tillade flere tilskuere efter de indhøstede erfaringer fra Superligaen i fodbold, hvor de blev lukket ind i afsnit, der var adskilt fra hinanden:
 
- Vi kan sagtens lave flere afsnit, hvor tilskuerne i hvert afsnit får hver sig indgang, så der ikke er kontakt mellem grupperne, siger direktør Carsten Larsen, Royal Stage.
 
Du kan se den foreløbige kampplan på NH's hjemmeside.
 
Fanzonen på udebane - også i 1. division vil Fanbussen blive sat ind, så spillerne får den opbakning, de er vant til. (Foto: Jan F. Stephan).
Fanzonen og Fanbussen klar til indsats
 
Set fra Fanzonen er det slet ikke så dårligt, at rigtig mange kampe er placeret i weekenderne: Af turneringens 26 kampe ligger 13 lørdag-søndag og 7 fredag:
 
- Det gør det nemmere for børnefamilier at tage afsted. Så vi håber, det vil give endnu flere mulighed for at støtte holdet på udebane, fortæller Fanzonebestyrer Charlotte Vejby.
 
Nordsjælland Håndbold er kendt for den store fanopbakning, hvor det sidste sæson var normalt med 50-70 særdeles synlige og hørbare på udebane - og endnu flere på hjemmebane. En opbakning, som spillerne er rigtig glade for.
 
I den kommende sæson er Fanbusplanerne ikke på plads endnu - men vi vil informere løbende i nyhedsbrevet, i Kampavisen, på hjemmesiden og på sociale medier. 
Frameld dig dette nyhedsbrev