Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 43 - 16. juli 2020
 
Du kan godt begyndte at sætte krydser i kalenderen for du skal snart tilbage på tilskuerpladserne - her tilskuerne i Helsingør Hallen mod Fredericia i februar. (Foto: Jan F. Stephan).
Sådan ser de første 3 kampe ud
Spillertruppen starter træningen efter ferien på mandag 20. juli. Nu ligger det også fast, at første kamp bliver pokalkampen mod Roskilde lørdag 15. august klokken 15 i og mod Roskilde. 
 
- Og går vi videre, så får vi sæsonens første hjemmebaneklamp mod et Top 8-hold. Som udgangspunkt skal den spilles lørdag 29. august, fortæller Frederik Steenfeldt fra Sekretariatet.
 
Sæsondebut'en i 1. division bliver et lokalopgør, idet Nordsjælland Håndbold skal møde HØJ i Jyllingehallen; formentlig søndag 6. september:
 
- Hér bliver der et gensyn med Morten Slundt, som var bagspiller i Nordsjælland Håndbold mens Henrik Kronborg var træner. Og HØJ har også Bo Spellerberg med 245 landskampe på holdet, fortæller Frederik Steenfeldt.
 
Bruno Riis-Nielsen fra Sparekassen Sjælland-Fyn forlænger Guldpartneraftalen sammen med Carsten Larsen, Nordsjælland Håndbold, i Royal Stage. (Foto: Erling Madsen).
Nordsjælland Håndbold oplever fin sponsoropbakning
Coronakrise og tvangsnedrykningen fra Ligaen til 1. division har heldigvis ikke betydet et voldsomt frafald af sponsorer i Nordsjælland Håndbold:
 
- Vi har mistet 10 af lidt over 100 sponsorer, og det skyldes coronakrisen og ikke nedrykningen. I det hele taget har vi fået rigtig positiv response – og sponsorerne vurderer, at den værdi, håndbolden giver dem, er lige så stor i 1. division, fortæller salgschef Tomas Havris Lundgaard.
 
Han føjer til, at opbakningen også ses af, at flere har valgt at forlænge med to år i stedet for ét år, ligesom nogle har valgt at opgradere deres aftaler.
 
Fællesskab og netværk vigtigt
Senest i denne uge skrev Sparekassen Sjælland-Fyn skrev under på en ny aftale:
 
- Det er vigtigt for os at støtte lokallivet i Nordsjælland, og her spiller Nordsjælland Håndbold en vigtig rolle i at skabe et fællesskab, hvor folk kan mødes om idrætten. Samtidig er det vigtigt for os at være en del af stærke, lokale netværk, og også på det punkt står Nordsjælland Håndbold stærkt. Derfor er det også helt naturligt, at vi også i den kommende sæson støtter op om klubben som Guldpartner, siger sparekassedirektør Bruno Riis-Nielsen, der ser frem til også i den nye sæson at invitere kunder og medarbejdere til at overvære hjemmekampene.
 
Dermed er alle 6 Guldpartnere med igen i den nye sæson, som starter til september: Gribskov Kommune, Helsingør Kommune, Hillerød Kommune, HHM A/S, Nordtag og Sparekassen Sjælland-Fyn.
 
På Nordsjælland Håndbolds Facebook-side er et interview med Bruno Riis-Nielsen lige på trapperne.
 
KilometerJagten 2019: Tv. Nordtag, som skaffede flest penge, og th. HHM A/S/Bygma som både kørte flest kilometer og også delte førstepladsen om flest indkørte kroner. (Foto: Jan F. Stephan).
Den politiske joker i den kommende sæson
Nordsjælland Håndbolds kassemester H.P. Dueholm er en optimistisk mand, selv om nedrykningen fra Ligaen betyder et fald i indtægterne på cirka en halv million kroner fra TV-kampene. 
 
Han glæder sig over, at en række tiltag i sidste sæson betød, at gennemsnitstilskuertallet i de sidste fem hjemmekampe med publikum fordobledes fra 873 til 1.673 – og der er flere tiltag på vej i den kommende sæson for at gøre det endnu sjovere at gå til håndbold i Nordsjælland:

- Men jokeren er hvad regeringen tillader: Vi skulle meget gerne ved hver hjemmekamp have 200-300 til VIP-arrangementet og 1.200 tilskuere derudover. KilometerJagten, som vi har udskudt fra foråret til oktober, er også meget vigtig for vores indtjening, siger H.P. Dueholm.

KilometerJagten i marts 2019 satte rekord, hvor 50 ryttere fra 12 sponsorhold i alt cyklede 534.137 kroner ind til Nordsjæland Håndbold; en forbedring af rekorden fra 2018 på 64.000 kroner. Arrangementet er samtidig et lille show som optakt til en hjemmekamp, og sidste år var der 400 tilskuere til KilometerJagten.
Frameld dig dette nyhedsbrev