Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 41 - 7. juli 2020
 
Magnus Kronborg vender hjem til Kronborg - og går i mesterlære som håndboldspiller i Nordsjælland Håndbold. (Foto: Jan F. Stephan).
Nordsjælland Håndbold udvider talentsatsningen
Nordsjælland Håndbold udvider talentsatsningen: I den kommende sæson er der et U17-hold klar og det følges op sæsonen efter med et U19-hold.
 
Og dét suppleres nu med begrebet ungdomskontrakt – og sådan én er netop skrevet med 19-årige Magnus Kronborg:
 
- Vi har fået en fin start med vores U17-hold og vi vil derfor gerne udvide talentarbejdet. Og er glade for, at Magnus Kronborg efter nogle år i Jylland vender tilbage, siger sportschef Jørn Blom Hansen.
 
Læs mere i pressemeddelelsen.
Årets Netværker: Lars Bo Jørgensen
Det var paradoksalt: Lars Bo Jørgensen har været med i NH's Erhvervsnetværk siden starten og han melder sjældent afbud. Men det havde han gjort, da det første fysiske møde fandt sted 19. juni efter 3 måneders coronapause.
 
Og dermed gik han glip af at blive hyldet som Årets Netværker; valgt efter afstemning blandt medlemmerne. Netværksfacilitator Thomas Elong fremhævede i sin motivering, at Lars Bo Jørgensen bidrager ved møderne, altid er poisitiv og aktivt bruger netværket.
 
Det er første gang vandrepokalen blev uddelt.
 
200 divisionskampe på kontoen
Bankmanden har 200 divisionskampe for Hillerød Håndboldklub på kontoen og som formand for styregruppen bag Big Fat Snake/J-dags arrangementet i Royal Stage, der generer overskud til håndbolden, er det naturligt for ham at deltage i håndboldverdenen.
 
Lars Bo Jørgensen med den nye vandrepokal. (Foto: Thomas Elong).
Han var med også til at starte Nordsjælland Håndbold, og arbejdede i Lokalbanken, som var sponsor - inden han for 10 år siden skiftede til en anden sponsor, Spar Nord.
 
Vigtigt med netværket og netværkets netværk
Lars Bo Jørgensen har bestemt ikke fortrudt, at han meldte sig ind i NH's Erhvervsnetværk:
 
- Det er et uundværligt supplement til mit arbejde i Nordsjælland. Det gør, at man løbende har kontakt med de rigtige mennesker. Jeg oplever også, at andre deltagere anbefaler mig - og når man også laver forretninger med netværkets netværk, så giver det mening! siger han.
 
Næste møde er tirsdag 18. august kl. 7-9 - med morgenmad fra kl. 6.45 - i Restaurant Royal Stage, Hillerød. Læs om NH's Erhvervsnetværk hér
Frameld dig dette nyhedsbrev