Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 40 - 24. juni 2020
Knud skal fremover hedde Frederik
Knud Sørensens efterfølger er fundet: Frederik Steenfeldt rykker ind 1. juli som leder af NH's sekretariat. Og han har forberedt sig grundigt til opgaven!
 
- Da jeg gik i 8. klasse var jeg i erhvervspraktik som ligatræner hos Henrik Kronborg - det var dét år, Nordsjælland Håndbold blev nummer 3 i grundspillet, fortæller han.
 
Og hans repertoire er vidtspændende: Han er bachelor i sportsmanagement, arbejder som instruktør i DGI med håndboldevents og så spiller han på Helsingør Håndbolds 2. hold.
 
Knud Sørensens afløser er Frederik Steenfeldt, som overtager ledelsen af NH's sekretariat 1. juli. (Foto: H.P. Dueholm).
Lyder navnet bekendt, er det fordi han er søn af den tidligere formand i Helsingør Peter Steenfeldt.
 
Rykker tilbage til start
Knud Sørensen kender NH så godt, at han i øjeblikket skriver NH's historie: Han har aldrig været medlem af de 3 moderkluber, men bor i Alsønderup midt mellem Hillerød og Helsinge, han har været håndboldformand i Alsønderup og var med som frivillig, da NH blev startet i 2006.
 
Et års tid senere rykkede han ind på kontoret, som han siden har ledet - og hans sidste store opgave bliver at lave turneringsplanen for den kommende sæson. Og så vender han tilbage til start og fortsætter som frivillig i NH.
 
4 formænd med pennen fremme: Kristian Kristiansen, Team Helsinge Håndbold, Maria Højer Nannberg, Hillerød Håndboldklub, Jan Jacobsen, Helsingør Håndbold, og bagest Jørgen Simonsen, Nordsjælland Håndbold. (Foto: H.P. Dueholm).
Moderklubberne forlænger også
 
 
Samarbejdspartnerne har nærmest stået i kø for at forlænge aftalerne med Nordsjælland Håndbold. Flere er opgraderet og rigtig mange er øget til at gælde i 2 år.
 
Nu melder moderklubberne Helsingør Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Team Helsinge Håndbold sig også med underskrifter på samarbejdsaftalen; en aftale som forlænges hvert år:
 
- Nu er der kommet et afsnit med om vores samarbejde omkring talentudviklingen, som er startet med et U17-hold i den kommende sæson, fortæller kassemester H.P. Dueholm, Nordsjælland Håndbold.
 
Udfordringer ved kampafvikling
Tvangsnedrykningen til 1. division byder på en stribe udfordringer - men de skyldes myndighederne: 
 
Der er regler for bl.a. afmærkning, håndsprit og frem til 1. september et maksimum på 500 tilskuere, men i Superligaen i fodbold testes i øjeblikket, om det er muligt at have flere tilskuere, hvis man deler dem op i blokke, der ikke har kontakt med hinanden:
 
- Hvis det bliver tilladt i håndbold, kan vi sagtens håndtere flere end 500 tilskuere, hvor hver gruppe får egen indgang og holdes adskilt under kampen, fortæller direktør Carsten Larsen fra Royal Stage i Hillerød.
 
Det ligger fast, at de 2 første kampe i den nye sæson spilles på udebane: Senest 15. august skal pokalkampen mod Roskilde være spillet, og 6. september er der sæsonstart i 1. division mod naboerne HØJ Håndbold fra Jyllinge-Ølstykke-Gundsømagle.
 
Hans H. Nielsen fra Holte Vinimport i Hillerød, tv., fortalte om de 6 rosévine i NH's Erhvervsnetværk. (Foto: Erling Madsen).
NH's Erhvervsnetværk samlet for første gang i 3 måneder
NH's Erhvervsnetværk har vist sin styrke under coronakrisen: I stedet for at aflyse, er møderne blevet holdt over internettet.
 
Men det var alligevel med stor glæde, at de 2 facilitatorer Jannik Jønsson og Thomas Elong i fredags 19. juni for første gang i 3 måneder kunne holde et fysisk netværksmøde, som var henlagt til foyeren i Royal Stage.
 
Og i anledning af sommeren var hovedemnet rosévinsmagning under kyndig guiding af Hans H. Nielsen fra Holte Vinlager i Hillerød, som just har forlænget sin samarbejdsaftale med Nordsjælland Håndbold for de næste 2 år.
 
Årets Netværker blev også udpeget - ham møder du i næste nyhedsbrev - og sportschef Jørn Blom Hansen gav en håndboldopdatering.
 
Nu kommer sommerferien i vejen, men fra tirsdag 18. august genoptages netværksmøderne, som foregår hver 3. tirsdag med morgenmad fra kl. 6.45 og afslutning kl. 9 i Restaurant Royal Stage i Hillerød. 
 
Du kan læse mere om NH's Erhvervsnetværk hér.
Frameld dig dette nyhedsbrev