Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 39 - 19. juni 2020
Appelsagen tabt: NH tvangsrykkes til 1. division
Appelsagen er tabt - og klokken 11 kom denne foreløbige melding fra DIF's appelinstans:
 
»Appelinstansen udarbejder kendelser, der vil blive udsendt til parterne senest den 2. juli 2020. Af hensyn til alle parters planlægning af den kommende sæson kan Appelinstansen dog allerede nu oplyse, at Appelinstansen har besluttet at stadfæste Håndboldens Appelinstans' afgørelser af 5. maj 2020 og Dansk Håndbold Forbunds repræsentantskabs beslutning af 25. maj 2020. Dette betyder, at den beslutning om afslutning på ligaen og 1. division, som blev truffet den 15. april 2020 af Udvalget for professionel håndbold, ligger fast.«
 
Kendelsen - som altså kommer senest 2. juli - begrunder, hvad der ligger bag afgørelsen.
 
Håndboldens Appelinstans afgjorde 5. maj, at Nordsjælland Håndbold, Odder Håndbold og EH Aalborg havde ret i, at Udvalget for Professionel Håndbold ikke kunne tvangsnedrykke holdene. 
 
Det er DIF's appelinstans enig i - men den er ikke enig med de 3 klubber i, at DHF ikke bare kunne flytte afgørelsen over til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde, som så efterfølgende foretog skrivebordsnedrykningen. De 3 klubber anførte, at det er i strid med både ordlyden i DHF's love og ligareglementet.
 
Afgørelsen betyder, at Nordsjælland Håndbold fra næste sæson skal spille i 1. division:
 
- Vi har kæmpet kampen - og vi skylder spillere og sponsorer, at kæmpe kampen til ende. Vi tager afgørelsen til efterretning og vil læse kendelsen, så vi kan se, hvad vi kan lære af den, siger kassemester H.P. Dueholm.
 
Direktør Peter Følbæk Nielsen flankeret af Tømrer- og snedkermester Børge Nielsens 2 spillere: Kasper Kisum og Nicolas Lundbye Kristiansen - sølvpartneren har forlænget begge kontrakter i den kommende sæson. (Foto: Jan F. Stephan).
Væddemål førte til sølvsponsorat
Det startede for næsten 20 år siden, hvor direktør Peter Følbæk Nielsen sammen med nogle venner så Hillerød Håndboldklub spille og vennerne havde en stor tro på holdet:

- Men da de var bagude med 8 mål efter 1. halvleg, væddede jeg: »Vinder de, bliver vi sponsor«. Ups, de vandt og så blev vi sponsor, erindrer han.

Siden fortsatte firmaet som sponsor, da Nordsjælland Håndbold blev dannet af Team Helsinge og Hillerød Håndboldklub i 2006 og valgte sidste år at opgradere fra bronze- til sølvpartner:

- Nordsjælland er ét af vores vigtigste markedsområde, så vi synes, det er relevant, og har et oprigtig ønske om at støtte op om iniativer, der sætter Nordsjælland på landkortet. Og i den unormale situation, vi er i, så er der ekstra grund til at støtte op om Nordsjælland Håndbold, forklarer han om sponsoratet, som netop er blevet fornyet.
 
Medarbejderne i fokus i samarbejdet
Det 55 år gamle Hillerødfirma har også planer om at inddrage sponsoratet i en fornyelse af firmaets grundfortælling, som bl.a. omfatter et nyt logo. Og her er Nordsjælland Håndbold og Børge Nielsen i gang med at få bragt dette til live på spillertrøjer, banner m.m.

Peter Følbæk Nielsen fortæller, at firmaet især bruger samarbejdet i forbindelse med de 150 medarbejdere, som eksempelvis inviteres når firmaet er kamp- og boldsponsor. Men kunder inviteres også jævnligt med til kampene og VIP-arrangementerne inden.
 
2 spillere sponseret - og det fortsætter
Børge Nielsen er også sponsor for 2 spillere – og det fortsætter i denne sæson, selv om det var med store udsving:

Nicolas Lundbye Kristiansen blev skadet i en træningskamp kort før sæsonstart og ventes først klar sidst på året. Omvendt blev Kasper Kisum holdets topscorer og nummer 4 i Ligaen.

- Det giver mening at høre vores firmanavnet blive nævnt ved indløb og når spillerne scorer … og ja det gør ikke noget, at vi 2019-20 også havde fornøjelsen at sponsere årets topscorer!
Frameld dig dette nyhedsbrev