Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 37 - 9. juni 2020
Sponsorer og spillere bakker op
Trods usikkerhed om hvilken række NH skal spille i i den kommende sæson og en coronakrise, som har sat mange virksomheder i stå, så er der en fortrinlig opbakning til Nordsjælland Håndbold:
 
De spillere, som havde mulighed for at stoppe på grund af tvangsnedrykningen - som stadig ikke gælder - valgte at blive i klubben, og senest har den fysiske træner Per Nielsen forlænget, så han går ind i sin 9. sæson i NH!
 
Sponsorerne bakker op
På sponsorsiden ser det også rigtig godt ud: Salgschef Tomas Havris Lundgaard er tilbage på arbejde og i fuld gang med kontakte de samarbejdpartnere, som står til kontraktfornyelse:
 
- Der er en meget positiv stemning. Og det viser også noget om sammenholdet omkring Nordsjælland Håndbold, siger han.
 
De 3 guldsponsorer Gribskov Kommune, Helsingør Kommune og Hillerød Kommune har alle forlænget. Det samme har sølvpartneren Tømrer- og snedkermester Børge Nielsen og bronzepartneren BR Flis.
 
På nuværende tidspunkt har Fotorummet, Sydkystens El, Altiren, Danske Bank, Beierholm Revision, Holte Vinlager, Isolering og IT Eksperten også forlænget. Og flere aftaler ventes lukket i løbet af juni, da kontrakterne løber til 1. juli.
 
- Vi kan også se, at flere gerne vil forlænge for 2 år i stedet for ét år. Det giver os ro - både økonomisk og fordi vi så kan koncentrere os om at finde endu flere samarbejdspartnere, siger Tomas Havris Lundgaard.
 
Listen over de +100 samarbejdspartenere finder du hér.
 
- Der er en meget positiv stemning. Og det viser også noget om sammenholdet omkring Nordsjælland Håndbold, siger salgschef Tomas Havris Lundgaard, som i disse dage forlænger kontrakter. (Foto: Jan F. Stephan).
 
Per Nielsen laver træningsplan for hver spiller til sommerferien. Hér står han th. sammen med Frederik Andersson, Marcus Holmén, holdleder Peter Nielsen, Carl-Emil Haunstrup og Tobias Rasmussen ved den første træning efter sommerferien sidste år. Den foregik ved Kronborg. (Foto: Erling Madsen).
Så er træningen genstartet
Tirsdag-torsdag 9.-11. juni er 3 herlige dage: Indendørs idræt må genoptages efter coronapausen og for første gang i 3 måneder har cheftræner Simon Dahl samlet spillerne til træning. Ja, faktisk løber de på banen samtidig med at dette nyhedsbrev udsendes.
 
De har været hjemsendt, men træner de 3 dage i Royal Stage blandt andet med henblik på at gennemgå en fysisk test, som fører til, at den fysiske træner Per Nielsen laver et træningsprogram for hver enkelt spiller.
 
Så følger 5 ugers sommerferie ind til 20. juli - men de spillere, som har mulighed for det, mødes 13. juli til en ekstra træning.
 
Turneringsæsonen starter 1. september - men p.gr.a af 2 verserende klagesager over tvangsnedrykningerne fra Nordsjælland Håndbold, Odder Håndbold og EH Aalborg kan der gå et stykke tid før det afklares om NH skal spille i Ligaen eller 1. division.
 
I pokalturneringen Santander Cup hænger en kamp mod Roskilde - og den ksla være spillet inden midten af august med lørdag 15. august som en mulig dato.
 
Senere på ugen kommer det et videoindslag på NH's Facebookside om træningsstarten; bl.a. med et interview med cheftræner Simon Dahl.
Nyt om Tipsdysten og Circle K Dysten
Forvirringen omkring afslutningen af sæsonen har også ramt 2 af NH's vigtige elementer: Tipsdysten og Circle K Dysten. Men nu er der afklaring:
 
- Det betyder at sæsonens tipsdyst er færdig for denne gang, og stillingen efter 12. runde bliver den endelige. Præmieuddeling vil derfor finde sted, når vi afvikler første hjemmekamp i sæsonen 2020-21, og når der må være publikum på, oplyser Knud Sørensen fra Sekretariatet.
 
Det er 3 runder tidligere end i fjor - og det blev en særdeles tæt dyst med Karsten Rydahl, Spotigan, som vinder med 197 point. Fulgt af Bøje Hansen, Royal Stage, med 196 point, og Kjeld Birk, Nordkyst Revision, med 192.
 
4: Jan Hedin, RG2 Ejendomme, 189. 5: Klaus Søegaard, KS Connection, 188. 6: Bente Drifte, Quality Pellets, 187. 7: Lars Bryde Lind, FysioDanmark Hillerød, 185. 8: Lone Savage, J.B. Olsen, 182. 9: Martin Drewsen, Njord VVS, 178. 10: Michael Mansa, MS Development, 176.
 
Bøje Hansen på 2. pladsen avancerer én plads i forhold til i fjor, mens sidste års vinder, Bente Drifte, rykkede 5 pladser ned.
 
Circle K Dysten fortsætter
Det festlige pauseindslag ved hjemmekampene, hvor det gælder om at kaste bolde ind i midten af cirklen, mangler en afslutning. Men den bliver afviklet ved den første hjemmekampe med tilskuere.
 
11 kastere har kvalificeret sig til finalen: Henning Haunstrup, Anton Jørgensen, Brian Farsinsen, Kenn E Jørgensen, Heino Hansen, Casper Rasmussen, Michael Brandt, Tommy Johannessen, Lise Fritzbøger, Silke Jensen og Line Jørgensen.
 
Finalisterne får besked, når vi ved, hvilken kamp de skal møde op i topform til.
 
Bøje Nielsen - igen i år i top i Tipsdysten. (Foto: Erling Madsen).
Frameld dig dette nyhedsbrev