Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 28 - 31. marts 2020
Stem på dit NH-højdepunkt 
I en tid, hvor fremtiden for ligahåndbolden er uvis, har NH valgt i stedet at se tilbage på fortiden: Hvad er dit højdepunkt i NH's historie?
 
- Vi ved, at rigtig mange har fulgt NH i flere år, og så synes vi det kunne være sjovt at hver især genopfrisker de gode minder, fortæller NH's SoMe-medarbejder Simon Bech Pihl, som er idémanden bag konkurrencen på NH's Facebook-side.
 
Sammen med kollegaen Nicklas Christoffersen har har fundet 16 markante kampe/begivenheder frem, og hver dag er der 4, du kan stemme om. Dagens vindere - 4 i alt - mødes i finalen på fredag 3. april, hvor du så kan stemme om Alletiders NH-højdepunkt.
 
Udover at du får genopfrisket gode momenter, så trækkes der blandt alle deltagere lod om thermokrus med NH-logoet.
 
Skærmbillede tirsdag: 4 bud indgår i hver runde, og højdepunktet med flest stemmer går til finalen. De 3 på billedet er nedrykning i 2016, sejren over Sønderjyske i december 2019, oprykning til Ligaen 2016-17 og åbningen af Royal Stage med 2.917 tilskuere november 2019.
Tak til de mange læsere som hjalp
Nyhedsbrevets læsere får en stor tak fra de 2 studerende Laura Knudsen og Jakob Frilund fra SdU i Odense:
 
De er i gang med en bacheloropgave med fokus på, hvordan Nordsjælland Håndbold kan gøre det endnu sjovere at gå til håndbold og dermed få flere tilskuere - men coronaaflysningen først af publikum, så af kampe gjorde, at deres afsluttende opgave var i fare. Vi bragte derfor 8. marts en opfordring til at deltage i undersøgelsen:
 
- Vi er rigtig glade for, at 427 svarede på spørgeskemaet. Vi er fuld gang med analyserne nu, og opgaven skal afleveres 15. maj, fortæller Laura Knudsen.
 
Når opgaven er afleveret, vil vi her i nyhedsbrevet omtale konklusionerne.
 
NH's nyhedsbrev 8. marts, hvor vi efterlyste tilskuere, som vil svare på spørgeskemaet. 427 reddede de 2 studerendes afsluttende opgave.
Kampens Konge og Man of the Match er klar til kampstart
 
Kampens Konge i NH-Aalborg Håndbold 27. november: Målmand Marcus Holmén og publikumsvinderen Magnus Ravn Campbell. (Foto: Simon Bech Pihl).
Når ligaen genoptages, så kan du være sikker på, at 2 traditioner vil være klar fra start: Udpegningen af Kampens Konge og Man of the Match ved alle hjemmekampe. 
 
- Når vi har 2 titler, så er det fordi vore mange dedikerede fans naturligvis også skal have lov at udpege kampens bedste spiller, fortæller pressechef Erling Madsen.
 
Man of the Match udpeges af en skiftende jury bestående af sponsorer og presse og udløser en buket blomster fra Blomsterforretningen Viggo Jørgensen.
 
Kampens Konge er publikumsafstemningen, hvor du senest umiddelbart efter kampen skal gå ind på NH's Facebook-side og stemme på den spiller, du synes har gjort det bedst.
 
Denne konkurrence har præmier: 2 særlige ølskrus med NH's logo på - og både spilleren med flest stemmer og en fra publikum får præmien. Og der følger øl med! Der trækkes lod blandt alle, som har stemt.
 
Stillingen i de 2 turneringer
Der er 12 kampe i Man of the Match, men kun 10 i Kampens Konge, da den seneste 9. marts mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold blev spillet uden publikum og der var ikke en kåring 20. september mod Sønderjyske.
 
Man of the Match: Kasper Kisum 3, Frederik Andersson og Matias Campbell hver 2, og følgende hver 1: Jesper Dahl, Carl-Emil Haunstrup, Frederik Iversen, Tobias Jørgensen og Marcus Holmén.
 
Kampens Konge: Kasper Kisum 4, Jesper Dahl 2, og følgende hver 1: Fabian Sandven, Matias Campbell, Marcus Holmén og Carl-Emil Haunstrup. 
Frameld dig dette nyhedsbrev