Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 25 - 8. marts 2020
NB: Nordsjælland Håndbold-GOG spilles uden publikum onsdag 25. marts kl. 19.30 i Royal Stage i Hillerød
 
Kong Nord den Yngre var på plads! Fanzonen i stærkt reduceret udgave - både i antal og lyd. De, der sidder her, havde opgaven med at sætte bandereklamer og gulvreklamerne op og bagefter pille dem ned. (Foto: Jan F. Stephan).
Stille mandag i Royal Stage
Speakeren, kuben med storskærme, dommerbordet og musikken var på plads og alt var som vanligt - men da publikum manglede, måtte speaker Morten Bork Jørgensen helt uvant 30 gange selv udtale efternavnet på en målscorer!
 
Fanzonen havde sat 2 bannere op - det ene med ordlyden: »I medgang og modgang står Fanzonen altid bag jer!« Men den skønne lydkulisse, som betyder så meget, savnede spillerne også:
 
- Det var mærkeligt at spille uden publikum, men ret hurtigt koncentrerer man sig om kampen - men vi savnede publikums opbakning undervejs, lød det fra topscorer Kasper Kisum efter kampen.
 
Til gengæld var pressen stærkt til stede: 11 journalister og 2 pressefotografer, hvilket er sæsonrekord i NH. 
 
Bjerringbro-Skanderborg vandt desværre 34-30. Men trods pres på NH i de sidste 2 kampe er kampen ikke tabt!
 
Mathias Møller - på Rundens Hold for første gang efter denne kamp mod Ribe-Esbjerg. (Foto: Jan F. Stephan).
Noget at glæde sig over og spille for
Der er al mulig grund til at glæde sig over, at kampen i Helsinge mod Ribe-Esbjerg gjorde, at Mathias Møller for første gang i denne sæson kom på Rundens Hold.
 
Og glæde og optimisme er der al mulig grund til at mobilisere nu, hvor NH skal vinde de sidste 2 grundspilskampe:
 
- Vi har stadig noget at spille om! lyder det fra sportschef Jørn Blom Hansen.
 
Samme melding kom fra 12-målscorer og Man of the Match mandag aften, Kasper Kisum: Har slår i et videointerview - som i dag tirsdag ved 17-tiden lægges på NH's Facebookside - fast, at nok ser det svært ud, men spillerne vil kæmpe for at blive i Ligaen.
 
Mandag 16. marts gælder det KIF Kolding på udebane kl. 18.30 og så GOG i Royal Stage onsdag 25. marts kl. 19.30. Og så er der lige kommet en pokalkamp ude mod Nyborg onsdag 11. marts kl. 19.30.
 
Her kan du følge med
TV 2 Sport sender kampen mod Kolding og du kan også få rapporter undervejs i kampen fra sportschef Jørn Blom Hansen på MixFm via nettet, FM og DAB.
 
Den sidste kamp mod GOG vil blive fulgt live af hbold.dk, mens MixFm ikke har afgjort en dækning endnu.
 
Normalt må der ikke sendes live-TV, da TV 2 har rettighederne. Men den specielle tilskuertomme situation har gjort, at ligaklubberne godt må sende på egne platforme, men kampene må ikke blive liggende. Den melding fik vi få timer før kampstart mandag og som et forsøg sendt vi live-TV via NH's Facebookside:
 
- Selv om det var »hemmeligt«, så fulgte mange med og vi fik mange positive tilkendegivelser. Vi planlægger derfor også at sende live-TV fra kampen mod GOG i Royal Stage - så hold øje med NH's Facebookside onsdag 25. marts kl. 19.30, lyder det fra pressechef Erling Madsen.
 
På tophaandbold.dk under Livescore kan du følge kampenss hændelser. Du kan også dagen efter læse Kirsten Hebos kampreferater på NH's hjemmeside.
Jakob Frilund og Laura Knudsen opfordrer dig til at svare på spørgsmålene online. Det redder deres bacheloropgave og hjælper Nordsjælland Håndbold. 
 
 
 
 
Hjælp 2 studerende og NH
Da statsminister Mette Frederiksen i fredags opfordrede til at aflyse arrangementer med +1.000 deltagere trak hun samtidig tæppet væk under to studerende: Deres bacheloropgave er nu alvorligt i fare!
 
- I forbindelse med vores bachelorprojekt ønsker vi at lave en konkret undersøgelse af tilskueropbakningen til Nordsjælland Håndbolds hjemmekampe. Undersøgelsen foretages med henblik på at øge tilskuertallet og den generelle opbakning til klubben, både sportsligt og kommercielt, fortæller Laura Knudsen, som sammen med Jakob Frilund laver opgaven.
 
Sådan kan du hjælpe
De to læser erhvervsøkonomi og erhvervssprog på SDU i Odense og opgaven går ud på at give bud på, hvordan Nordsjælland Håndbold kan få flere tilskuere til hjemmekampene. Spørgeskemaundersøgelsen er essentiel i opgaven – og dermed for at de består - og de havde planlagt at udlevere spørgeskemaer til publikum mandag aften i Royal Stage. Men uden publikum røg dén mulighed.
 
- Det har derfor store konsekvenser for både Nordsjælland Håndbold og vores uddannelse. Vi er meget afhængige af antallet af besvarelser og dette betyder, at vi er nødt til at benytte alternative platforme. Vi håber meget, du vil hjælpe både os og Nordsjælland Håndbold ved at besvare vores spørgeskema, opfordrer Laura Knudsen.
 
Du kan hjælpe de to studerende ved at svare på spørgsmålene hér: Blandt besvarelserne udtrækkes en vinder af en spillertrøje fra Nordsjælland Håndbold. For at deltage i lodtrækningen skal du afgive din mail – men det er ikke en betingelse for at svare.
 
Du hjælper også Nordsjælland Håndbold
For Nordsjælland Håndbold har besvarelserne også en værdi: - Vi arbejder på at få flere til at opleve den intense stemning ved en ligakamp, og har glædeligvis set en stigning de seneste måneder. Også derfor er det så ærgerligt, at vi mandag måtte spille i en tom Royal Stage, siger kassemester H.P. Dueholm.
 
NH indviede Royal Stage 23. november med en forbedring af den ti år gamle publikumsrekord: 2.917 fyldte arenaen. 14. december mødte 1.048 op og 31. januar 1.825 i Royal Stage. Tirsdag 11. februar i Helsingør Hallen kom 1.585 og 29. februar 990 i Helsinge Hallerne. Tidligere lå gennemsnittet på 873 per kamp, så vi er på rette spor!
NH's nyttige netværk gør dig klogere
- Når vi bruger hjernen som arbejdsredskab, så gælder det om at få tingene ud af hjernen!
 
Dét var ét af omdrejningspunkterne, da Lars Rothschild Henriksen fik ordet på NH's Erhvervsnetværks møde tirsdag morgen 10. marts.
 
Han kommer fra Getting Things Done, gtd, som underviser i, hvordan vi bruger hjernen bedre i en tid, hvor vi bombarderes af informationer. 
 
På mødet gav han tips til, hvordan vi bedre kan håndtere opgaver - både privat og på arbejde - så det hele ikke giver kaos i hjernen, der trods alt her en behersket kapacitet.
 
Og han bemærkede også, at det handler om ind i mellem bare at være til stede og koble hjernen fra.
 
Onsdag 25. marts kl. 7-9 i Royal Stage foregår det næste netværksmøde. Hér fortæller sportschef Morten Henriksen fra Dansk Håndsbold Forbund om strategi - og det handler ikke »kun« om håndbold! 
 
Er du interesseret i at vide mere om dette netværk, som tirsdag samlede 60 deltagere, så læs hér
 
De 60 fremmødte blev klogere på at bruge hjernen, da Lars Rothschildt Henriksen gav tips. (Foto: Erling Madsen). 
 
 
Thomas Elong fra NH's bestyrelse ledede gruppearbejdet. (Foto: Erling Madsen). 
 
 
 
 
Frameld dig dette nyhedsbrev