Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 24 - 8. marts 2020
NB: Nordsjælland Håndbold-Bjerringbro/Silkeborg spilles uden publikum mandag 9. marts kl. 19.30 i Royal Stage i Hillerød
 
Drømmesynet fyldte tribuner må vi udskyde lidt endnu. I morgen spiller NH uden tilskuere. Det betyder også at Kong Nord den Yngre, th., må blive hjemme. (Foto: Jan F. Stephan).
Mandagens kamp uden publikum
Mandag 9. marts bliver underlig: Nordsjælland Håndbold møder kl. 19.30 Bjerringbro-Silkeborg i en tom Royal Stage - og nu har vi ellers de seneste måender set en stigende tilskuerinteresse!
 
Statsminister Mette Frederiksen henstillede på et pressemøde i fredags 6. marts, at alle arrangmenter med +1.000 deltagere aflyses. Divisionsforeningen Håndbold meldte hurtigt efter ud, at dén opfordring ikke kan negligeres - men med et kompromis:
 
- Vi har ikke planer om at aflyse nogle kampe, så længe der ikke er en sundhedsmæssig vurdering af, at der ikke bør spilles, siger direktør Thomas Christensen fra Divisionsforeningen Håndbold.
 
Til gengæld er det besluttet, at forløbig i marts skal kampene spilles uden publikum.
 
Vælg sofa-håndbold i stedet
Det er dog stadig muligt at følge denne vigtige kamp: På hjemmesiden hbold.dk vil Nikolaj Jensen og August Engelberth Berning kommentere kampen live, og MixFm, som normalt kun følger NH's udekampe, er også med:
 
- Vi har ændret vores planer, så lytterne kan følge med, nu hvor der ikke må være publikum: Vi sender derfor løbende liveindslag fra kampen, fortæller Nicolaj Bang fra MixFm.
 
Du finder MixFm på nettet, på FM 107,5 eller DAB. På tophaandbold.dk kan du under Livescore følge kampens hændelser og så få dem forklaret og uddybet på MixFm og hbold.dk.
 
Du vil også dagen efter kunne læse om kampen i Frederiksborg Amts Avis og Helsingør Dagblad.
 
Jesper Dahl - én af de spillere som under kampene får Fanzonen på mærkerne. Nu skal han mandag spille i stilhed. (Foto: Jan F. Stephan).
Jesper Dahl fulgte sit hjerte
Højrebacken Jesper Dahl fulgte sit hjerte, da han skiftede til Nordsjælland Håndbold, men efter 3 sæsoner rykker han næste sæson til Århus Håndbold:
 
- Jeg skulle kickstarte min karriere: Jeg spillede fløj i Skjern, men har ellers spillet back hele mit liv, og det ville jeg gerne igen: Det handler om at have det sjovt når man spiller håndbold og at udvikle sig, siger han i Portræt af en spiller.
 
Portrætserien finder du normalt i Kampavisen til hjemmekampene, men da kampen mod Bjerringbro-Silkeborg spilles uden publikum skal du ikke snydes for artiklen, som du finder på NH's hjemmeside.
 
Talentchef Laurids Søgaard trænede med 25 interesserede, som mødte op i går lørdag 7. marts i Royal Stage. (Foto: Jan F. Stephan).
Stor interesse for at være med i NH-talent: 30 meldte sig
Interessen var stor som smilene på talentchef Laurids Søgaard og cheftræner Simon Dahl: Lørdag 7. marts havde de inviteret til åben træningssamling i Royal Stage. 25 interesserede mødte op og yderligere 5 havde meldt sig:
 
- Det var et flot fremmøde. Og især blandt højrehåndede bagspillere var niveauet højt. Vi vil nu bruge de næste par uger på at vælge de 14 spillere ud, der udgør U-17-truppen, som starter træningen 5. maj, fortæller Laurids Søgaard.
 
Træningen var for alle interesserede, men for spillere i NH's 3 moderklubber - Helsingør Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Team Helsinge Håndbold - betyder et fravalg ikke, at de aldrig kan få chancen:
 
- Er der en spiller fra moderkluberne, som gør det godt og er dygtig og ambitiøs, vil der være mulighed for at træne med. Det sker i et samarbejde med spillerens træner: Det vigtigste er, at de, der drømmer om at blive dygtigere, ikke stopper med at spille håndbold!
 
NH-talent er et nyt tiltag for at skabe en fødekæde til ligaholdet. Næste sæson lægges ud med U-17-holdet, fulgt af et U19-hold sæsonen efter. Og sideløbende vil der blive arbejdet på at skabe et stærkt 2. divisionshold, ligesom sportschef Jørn Blom Hansen også har fortalt, at der vil blive kigget på et tilbud til talentfulde pigespillere.
Frameld dig dette nyhedsbrev