Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 23 marts 2020
Husk: Nordsjælland Håndbold-Bjerringbro/Silkeborg mandag 9. marts kl. 19.30 i Royal Stage i Hillerød
 
Anders Agger scorer mod Ribe-Esbjerg i seneste hjemmekamp. Og det gav sejr - og dem er der brug for nu! (Foto: Jan F. Stephan).
Optimisme: Vi skal kun have 4 af 6 mulige point!
Onsdag 4. marts tabte NH til Skjern Håndbold og én af de nærmeste rivaler, KIF Kolding, vandt uventet over Bjerringbro-Silkeborg - og det skaber unægteligt en barsk udgangssituation inden de sidste 3 kampe i grundspillet. Men optimsimen er der stadig:
 
- Der er stadig 6 point at spille om - og vi skal formentlig kun have de 4, lyder det således fra sportschef Jørn Blom Hansen.
 
NH har spillet sig op i de seneste kampe og seneste hjemmekamp mod Ribe-Esbjerg 29. februar i Helsinge gav sejr. Og fra Skjern-kampen var der også positive elementer at tage med: - Skjern var bedst, men vi var med hele vejen, noterer sportschefen således.
 
Kampen bød uhørt på 14 udvisninger; heraf 8 til NH - men ifølge Jørn Blom Hansen var der ikke tale om en hård kamp:
 
- Flere udvisninger skete efter sammenstød med Bjarte Myrhol: Han er dygtig - og man må også sige, at han havde dommertække, siger Jørn Blom Hansen med et smil.
 
De 3 sidste og uhyggeligt spændende kampe: Mandag 9. marts mod Bjerringbro-Silkeborg i Royal Stage kl. 19.30. Mandag 16. marts ude mod KIF Kolding kl. 18.30 og hjemme mod GOG onsdag 25. marts i Royal Stage kl. 19.30.
 
Publikums opbakning er alfa og omega - her fra seneste hjemmekamp i Helsinge. (Foto: Jan F. Stephan).
Mandag mod BSV i Royal Stage: Publikum får noget for pengene og betyder meget for spillerne
Publikums opbakning betyder rigtig meget for spillerne - og du er garanteret 3 spændende og intense slutkampe, hvor Nordsjælland Håndbold vil kæmpe for at bevare pladsen i Primo Tours Ligaen:
 
- Publikum får noget for pengene! garanterer cheftræner Simon Dahl.
 
Og Carl-Emil Haunstrup, som for nylig forlængede sin kontrakt, sagde forleden til Frederiksborg Amts Avis: - Vi er ikke nede førend sidste kamp er spillet, så vi kan lige så lade være med at snakke om det. Det må vi tage bagefter. Vi har fokus på at stå sammen, og så må vi se, hvor langt det rækker. Hvis ikke det rækker, så må vi en tur ned i 1. division, og så må vi bare arbejde os op igen.
 
Sportschefen: Vi har brug for publikums opbakning
Med den nye, flotte arena Royal Stage i Hillerød er rammerne på plads - og med publikum på alle 4 sider af banen og kampens vigtighed in mente er der lagt op til en intens atmosfære og oplevelse.
 
- Vi har brug for al den opbakning, vi kan få fra publikum, siger sportschef Jørn Blom Hansen, som også glæder sig over at samarbejdspartnerne også gør meget for at få publikum til at møde op.
 
Han føjer til, at der er gratis adgang for børn som på kampdagen er under 15 år - det er blot at møde op med billedlegitimation ved billetsalget i Foyeren.
 
Kom i god tid til FUNzonen og KilometerJagten
Kampstart er kl. 19.30 - men dørene til Faxe Kondi Hal 1 og 2 åbnes allerede kl. 16.45, hvor der bliver masser at se og opleve: FUNzonen rykker ind med en konkurrence for børn, der dyster i 2 aldersgrupper om NH-trøjer med spillernes autografer på:
 
- Der er fire discipliner - og alle, der gennemfører, får popcorn og sodavand, og iscyklen kommer også forbi, lover eventkoordinator Ann-Britt Thorndahl fra Nordsjælland Håndbold.
 
I Hal 1 dyster 10 hold på spinningcykler om at cykle længst og om at have solgt flest anparter: KilometerJagten går over 90 minutter og rekorden blev sat sidste år med 534.137 kroner, som går til Nordsjælland Håndbold.
 
Fanzonen på udebane - én af de mest hørbare og trofaste Fanzoner i ligaen! Tv. Fanzonebestyrer Charlotte Vejby. (Foto: Jan F. Stephan).
Tag med Fanbussen til Kolding!
- Vi håber, at rigtig mange vil rive en halv dag ud af kalenderen og tage med på den korte tur til Kolding for at være med til at støtte drengene. Det kan blive rigtig spændende! siger Fanzonebestyrer Charlotte Vejby.

I et nyhedsbrev i februar roste NH's tidligere træner Henrik Kronborg opbakningen: - Det er én af de eneste klubber, der har en gruppe, der rejser med, sagde han.
 
Og det er ganske vist, at det typisk er 50-60 med på udebane - og de kan høres! Og i Kolding må gruppen gerne være endnu større! Anfører Andreas Nielsen har tidligere fortalt at opbakningen gør, at spillerne giver sig de ekstra procent, der kan betyde sejren. Og læg mærke til, hvordan Jesper Dahl flere gange under en kamp appelerer til Fanzonen, ligesom cheftræner Simon Dahl altid roser Fanzonen.
 
Turen til Kolding mandag 16. marts koster 200 kroner, som dækker bustur, siddeplads til kampen og en sandwich undervejs. Betales til MobilePay 12712 - skriv Betaling KIF plus dit navn.
 
Bussen kører kl. 14 fra Kvickly i Helsinge med stop og afgang kl. 14.15 fra Bauhaus i Hillerød. Bussen er i Kolding en halv time før kampstart og kl. 20.30 køres retur med stop i Hillerød og Helsinge.
 
Følg kampen fra sofaen
Har du ikke mulighed for at tage med til Kolding, så sender Radio MixFm direkte indslag fra sportschef Jørn Blom Hansen under kampen vekslende med musik fra studiet. 
 
Du kan høre Radio MixFm som netradio, på FM 107,5 eller på DAB. Der er også en mulighed for at TV 2 Sport sender kampen - det er grunden til, at den er flyttet fra fredag 20. marts til mandag 16. marts. Men det er p.t. ikke bekræftet, at den sendes i TV.
Frameld dig dette nyhedsbrev